.





Trött

Hej har inte bloggat i veckan för jag har helt enkelt inte orkat. Men i helgen så har jag målat om mitt rum och varit på Ikea, gått en promenad fram och tillbaka från stan och solat med Emma och åkt bil och haft trevligt igår. Och sen har jag bara pluggat och fått på mig en förkylning.. Hoppas det blir bättre till imorgon. Men nu blir det serier och ta det lugnt.




Gårdagen

Hej igår var jag och tjejerna på bio och vi såg familje trippen och den var så Himla rolig skratta genom hela filmen haha. Sen så var vi i stan ett tag sen tog vi nattbussen hem vid 1. Och nu ska jag börja plugga för det behövs verkligen sen så får jag se vad jag hittar på förutom att springa med Matilda.


.






Hemma

Hej det blev att vara hemma idag är riktigt trött och sliten då idag blir det vila och ta det lugnt och plugga så får man se hur man mår imorgon.


I Will




....




Why is everything so hard

Hej just nu så ligger jag i sängen och ser idol och känner mig helt död i kroppen. Är helt slut i huvet har så mycket att tänka på men skola och allt runt omkring som händer känner att jag behöver en lugn helg och bara tänka över saker och ting och vara med mina underbara vänner. Imorgon ska jag gå på bio med Sandra vilket ska bli riktigt roligt vi ska se en skräckis så jag kommer dö, men det löser sig nog.



Stallet

Hej kom nyss hem från stallet och ska nu ta det lugnt ska sätta på en film eller nå, så får jag se vad som händer sen.


98




Trött

Hej ska snart ta en pn för jag är så trött sen ska jag plugga för att sedan åka till stallet med Sandra och köra all in.


Regret

Idag är det skola och jag har 4 lektioner vilket kommer bli väldigt tungt men får hålla ut ändå eftersom vi har så viktiga lektioner. Men nu ska jag snart börja gå mot busshålls platsen och åka iväg mot skolan.


Gårdagen

Hej gårdagen var väldigt roligt ändå vi var först hos Sanna och hade det roligt sen for vi vidare in till stan och var på bonsai och heros vilket var 





helt okej sen sov jag hos Emma och hade det trevligt for hem runt 12 idag och bara tagit lugnt.

Stan

Hej om ett tag ska jag in till stan med min bror och mamma för att shoppa lite kläder för att senare möta upp tjejerna för en runda på stan med dem. Sen hem och fixa mig för att senare fara till Sanna och fira henne :)



Myskväll

Hej sitter just nu hos Hanna och har myskväll och tar det lugnt imorgon blir det middag hos Sanna sen ska vi dra ut någon stans och se vart 

kvällen tar oss.

Skola

Hej står just nu och väntar på bussen. Idag slutar jag 11.40 då då blir det stan med Hanna troligtvis sen blir det hem och plugga och kanske fara och springa med Matilda.



Söndag

Hej helgen har varit helt ok var ute både fredag och lördag men nu får ni bilder från helgen istället.


Sova

Hej har nya sovit typ 5 timmar och kan inte sova vidare nå mera. Vi var ute igår och det var trevligt och det blev en lyckad kväll. Men nu ska jag äta frukost och sedan försöka sova lite till.


111


Nu blev det kväll

Hej har inte bloggat på ett tag men det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Var nyss ute och sprang med Matilda sen har jag sätt idol och ni ska man väll gå och sova om ett tag och sova ut eftersom man har sovmorgon till halv 12. Får se vad som händer till veckan och helgen det kanske blir att man drar ut en sväng men får se.