Ridning

Hej har inte bloggat på ett tag nu just nu är jag på sommarjobbet och chillar. Men tänkte berätta lite om Ridningen har hoppat landell förra veckan det gick super bra han var framme för skänken och hade en bra galopp och hoppade luftiga fina språng är riktigt nöjd.

Sen red jag landell han var super fin i höger varv han var rund och fin och i galoppen blev han lite arg på mig men det gick bra. I andra varvet gick det inte lika bra men helt ok. Är ganska nöjd.


Ridning

Hej red lucca idag hon har ju hackamornu så det var en första haha. Men igalla fall så var hon lite stel och jag visste inte riktigt hur jag skulle rida och så men efter ett litet tag blev hon mjuk och fin. Men hon var väldigt tittig och var lite rädd för små saker det såg man också när vi skulle gå ner på plan hon hoppade till för minsta lilla. Men igalla fall vi skulle galoppera på en volt så när jag fattade galopp så började hon bocka haha det var inga stora men hon var väldigt pigg sen i andra varvet gjorde hon det också men mycket mer men fick henne att rida vidare och sen gjorde vi skänkelvikningar hon var super fin Gud vad fin häst i dressyren hade velat ha den hästen nästan hon har sån stor personlig het :) <3


Skolavslutningskväll

Hej igår tog ju alla 93or studenten så då for vi till stan och var på udden :) det var roligt träffa mycket folk och många från klassen :) for hem vid 3 tiden på haha vad ska man säga kvällen natten ?? :)


Dööö

Hej har pluggat as mycket idag så får se hur provet kommer gå imorgon haha troligen inte bra :( haha aja känns som att jag inte klarar någonting längre :/


Bröllop

Hej nu har jag köpt ett par skor till bröllopet så nu ska jag gå in dem i 5-6 veckor :)


1 mil

Faaan jag ska springa en mil men vette fan hur det blir i det Hära vädret :/