Tvd

Hej nu under några dagar så har Julia sovit hos mig och vi har sett tvd och det äger. Nu är vi på säsong 3 episod 7 tror jag det var :) aja hoppas vi fortsätter se snart för det är så jävla bra <3


Ridning detta år

Detta år har gått väldigt upp och ner för min del. I början av året hoppade jag en ponny som heter giggan som jag utvecklades väldigt mycket med i min ridning. Det gick bara uppför för våran del och hon tog bort min hopprädsla helt och hållet, och jag vågade hoppa högre och högre. Allt flöt på bra, tills min tränare tyckte jag skulle börja hoppa storhäst för jag rider det på dem vanligaste lektionerna.

I början fick jag bara hoppa en lat ponny dom heter ralli och en storhäst som heter Landell en riktig läromästare och det gick bra men man blev lätt uttråkad.

Sen senare detta år fick jag prova massa olika hästar att hoppa men jag och min tränare tyckte inte jag passade med någon av dem, och det fick mig att bara längta mer och mer efter min lilla giggan. Allt gick bara neråt och sämre och sämre och just nu står jag på ruta noll igen. Ingen att rida, ingen att hoppa, men hopprädslan är helt borta men att inte ha någon att utvecklas med är inte kul, ingen man tycker är kul eller något rolig att rida. Saknar bara giggan mer och mer men just nu är det som det är och det går inte att göra något åt det. Och nu står jag så här med min ridning och det är inget jag kan göra åt det.


Julafton

Hej nu på morgonen for vi ut med hästarna ut i skogen och galopperade med Elin och en massa andra :) och det gick bra fast kasper var något stark men snäll.


1994-2012/12/21
B-ponnyn som alltid kommer vara älskad och aldrig bli glömd. High Power <3


High power <3

Nu inom en kort tid ska den finaste b-ponnyn få somna in. Han har lärt mig allt jag kan, alla minerna är oförglömliga. Han var den första ponnyn jag ramla av för många många år sen. Jag tävlade honom på en massa klubbisar och pay and jumper han ställde upp i alla lägen, till och med då han var halt så hoppade han. Men han älskade att hoppa det var det bästa han visste. Så många minnen, men sista gången jag satt på hans rygg var på ett ridläger då for vi och bada och galopperade genom vattnet det är nog ett av de bästa minnena. Vi kanske inte har mest bilder eller priser men det spelar ingen roll han är ändå den finaste b- ponnyn i värden. Han är en ponny man aldrig glömmer inte nu, inte om 1 år eller ens om 10 år. Det är ca 12 år sen jag träffade denna underbara ponnyn för första gången, men nu ska han få lämna denna värd och fortsätta till dem evigt gröna ängarna. En ponny som aldrig kommer bli glömd. <3


Saknar <3


Länge sen

Hej har inte bloggat på jätte länge, men det har varit väldigt mycket med skola och allt annat runt omkring.
Men har varit så himla less och arg nu på sista tiden men jag får se hur jag känner om ett tag, ska fatta ett väldigt svårt beslut, en sak som jag har hållet på med sedan jag var jätte liten, men får se hur det går och vad jag beslutar.