.




59 dagar

Hej nu är det bara 59 dagar kvar tills det är min födelsedag och då kommer Julia upp hit. Gud vad jag längtar vi kommer ha så kul, känns som att det är en evighet sen vi sågs sist. Det kommer bli ett riktigt bra lov.





I hate life right now

Hej har tråkigt just nu med min filosofi bok eftersom jag har prov på torsdag som kommer gå åt helvete men det löser sig nog. Idag hade jag ridning gick väll helt ok. Imorgon har jag sovmorgon sen får jag se vad dagen och veckan har att erbjuda.




Ni får lite gamla bilder.

Söndag

Hej de senaste dagarna så har jag inte gjort så mycket varit och sprungit med Matilda och solat och pluggat. Det är väll det ända idag ska jag plugga och jag tror jag ska fara och springa också men får se. Imorgon är det skola igen vilket suger.





Onsdag

Hej ligger just nu i sängen och ska plugga vilket suger men det är ett måste. Får se vad jag hittar på sen om jag far ut och springer med Matilda eller nå.


.




Trött

Hej står just nu och väntar på bussen som går om 8 min för att ha en lektion och slutar halv 12. Sen blir det hem och plugga och ta det lugnt för att senare åka till stallet.



.




Mys kväll

Hej just nu sitter jag i min ensamhet och ser film vilket är väldigt skönt eftersom resten av familjen inte är hemma. Mina tjejer är nog ute och partajar för fullt just nu men vi får hitta på något imorgon istället eftersom jag inte är 18 och dem ska nog troligtvis ut på krogen.. Men det är skönt med lite ensamhet ibland då man ska upp kl 6 imorgon.




Onsdag





<3

 

måndag

Hej! nu är det en ny vecka och nya tag, saknar helgen redan, i helgen har jag inte gjort så mycket varit med kompisar farit till mormor och morfar i piteå och varit på hundkurs och inte så mycket mer. får se vad som händer till veckan men det är mycket plugg med prov på fredag och gymnasiearbetet ska vara klart. sen komme ännu mer prov men det ända positiva är väll att det är lov om typ 3 veckor tror jag. men nu ska jag plugga vidare för imorgon så ska vi till LTU...
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️














80 dagar kvar




Buss

Hej sitter och väntar på bussen nu till Jennifer så ska vi plugga sen ska jag gå en lång promenad med hunden och fortsätta plugga. En helt vanlig dag helt enkelt.


I want to know how everything got so screwed up




Grattis Elin <3