.

Hejhej det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Men just nu är jag sjuk och har tråkigt. Hade ridning igår och det gick så himla dåligt, hade inget samband med Maggan det var som vi bara jobbade mot varandra istället för att jobba med varandra och det blev bara obalanserat och hon tog inte min skänkel heller så får se hur det kommer att gå på onsdag.. Annars så är hon ju värdens snällaste men hoppas det går bättre imorgon.


Blandat

Har inte gjort så mycket har pluggat och haft ridning och lite av varje, idag ska jag plugga och sen får jag se vad jag hittar på.


Torsdag

Hej hej idag har vi inte haft någon skola så har bara varit hemma och pluggat så är nästan klar med samhällsarbetet så ska göra resten imorgon och på lördag. Men sen har jag farit och cyklat med hunden och farit och solat med Sandra och sofi vilket var jätte skönt och få lite färg, skola imorgon får se vad som händer sen.


Dagen


God kväll

Hej sitter just nu och ska börja se om ALLA one tree hill säsonger är på första nu. Är klar med litteraturen så den kan jag bocka av från min lista så imorgon blir det minst 3 timmar samhälls och sen hoppning med troligtvis Maggan. Men ska hoppa i duschen och sånt höres imorgon.


Plugg plugg

Sitter just nu och pluggar litteratur och ska försöka bli klar idag vilket det ser ut som nu har hunnit skriva en sida och har bara en sida kvar sen är jag klar i hela litteratur kursen vilket känns super bra. Men sen så ska jag börja men samhälls rapporten som ska in på söndag (hoppas jag hinner) men snart ska jag ut och cykla med hunden sen blir det kanske en lång promenad med Cissi ikväll.
Fan vad jag saknar dig High Power ❤


Från sol och värme

I Stockholm till regn och kallt i Luleå :(


Hejhej

Jag kom som sagt hem igår och då gick jag på en lång promenad med min fina vän Matilda ❤och vi pratade om allt och ingenting vilket var väldigt skönt att prata av sig lite. Sen idag så ska jag plugga och sen har jag ridning så får se hur min rygg känns men den är lite bättre nu en förut i alla fall. Får se vad som händer till veckan.
Nu går ni resten av bilderna från Stockholm :)


Stockholms shopping

Jag köpte i Stockholm tre tunikor/ linnen från carlings och new yorker och sen ett par ballerina skor och ett par underkläder, det blev inte så mycket shopping för att jag ska spara då mycket pengar som möjligt till Amsterdam och London som jag ska åka till i sommar :)


Stockholm ❤

Hej nu har jag varit i Stockholm hos Julia från i onsdags till söndag och det har varit så sjukt kul. Vi har gjort stolt från att gå på konsert till att gå på grönan, bio och mycket mer. Hoppas vi kan göra detta igen snart ❤ ni får bilder på det jag har köpt senare i ett annat inlägg.

02.35

Hej har nyss varit på film kväll hos Matilda med Hanna Emma och Elin vilket var mysigt vi såg tre filmer bland annat The beach tror jag den hette. Men nu är jag på väg hem och det börjar vara ljust ute så ska försöka sova några timmar när jag kommer hem för sen blir det att plugg hela dagen imorgon och bara ta det lugnt.


5 dagar kvar till...

Stockholm!! Då blir det 1D och grönan och sena kvällar med skräckfilm och mycket mer vilket kommer bli as kul längtar !!<3


Dålig dag

idag är det en dålig dag igår hade jag hoppning och till en början gick det jätte bra men sen när vi skulle hoppa lite högre så hoppade hon mig ur sadeln så jag flög av och ja allt gick åt helvete så jag orkar fan snart Inge mer men men. Och idag så är hela min nedre rygg uppsvullen och ja jag kan knappt gå eller sträcka på mig. Men aja life gose on. Hade nationella men kunde inte koncentrera mig Pgr av ryggen. Hoppas det gick ok i alla fall. Nu blir det att plugga psykologi.


Party all night

Hej igår blev det en utgång med tjejerna , det blev en helt ok kväll inget speciellt hände. Idag så är jag ledig så ska ta en promenad med Matilda sen blir det ridning och plugg.