Tråkigt

Hej kom hem för ett litet tag sen från donken med Hanna Stina och Emma, har inte gjort något annat idag. Luleå suger så himla hårt finns ingenting att göra när alla jobbar men man får väll försöka hitta på något i alla fall.


Why?

Hej igår for jag och Mötte Stina på Coop sen for vi till Hanna och prata lite och lämnade hennes jacka. Det var så dåligt väder det bara regnade och var kallt då får hoppas att det är bättre väder idag. Även fast det börjar bli höst ute...


.

 

147


Man kan förändras mycket på 1 år

Mycket kan hända på ett år, det är från skolavslutningen förra året och i år. Jag är en helt annan person i jämförelse med vem jag var gör ett år sen på både utseende och på sättet och min personlighet. Men året har varit lite upp och ner och fram och tillbaka men jag hoppas nu att sista året på gymnasiet kommer bli bäst!


Saknar min bebis


.


Tråkigt

Hej idag har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt och sovit och sett på film. Men imorgon blir det nog till stan en sväng och möta Stina sen vidare till jobbet. Sen blir det att fara och springa med Matilda och inte så mycket mer förutom att föräldrarna kommer hem men hela familjen, ååh kommer sakna att ha huset alldeles för mig själv... Men aja kommer väll fler gånger hoppas jag :)


Life doesn't come easy. Play hard to get.


Gamla tider

Lite gamla bilder genom åren som gått


De senaste dagarna

Så har jag varit hemma själv vilket har varit då skönt, det har varit så tyst i huset och bara få tid för sig själv. I fredags blev det spontant att jag Emma och Matilda skulle dra ut, det blev en lyckad kväll ändå, vi for först till storsand och sen for vi till rutvik och kom hem runt 3 tiden. Haha så skulle man upp och jobba typ kl 7, men sov sen till 3 när jag hade kommit hem. För sen var det bara att hoppa i duschen och börja fixa sig för då skulle vi till Piteå på pdol, kom dit ganska sent men vi åkte några karuseller och träffa folk sen tog vi 2 bussen till stan och kom hem kanske halv 4. Men det blev en rolig helg i alla fall. Idag har jag varit med Massi och vi har bara solat och lagat mat hela dagen och bara tagit det lugnt.


Du betyder gumman ❤


The perks of Being a wallflower

Hej nu har mina föräldrar åkt härifrån och de kommer hem om en vecka. Just nu ser jag the perks of Being a wallflower och den är riktigt bra så här långt. Får se vad jag hittar på idag.


.


.


Lhf

Hej kom hem runt tre tiden i natt, det vart en helt okej kväll åkte karuseller och träffade roligt folk, så kvällen blev väldigt lyckad i alla fall, men nu ska jag sova godnatt.


Luleå hamn festival

Igår var vi på Luleå hamn festival och det blev en helt ok kväll ändå, träffa mycket folk mm. Men nu kör vi sista dagen och hoppas att den blir bättre än igår.


.


You never know

Hej hej det har inte hänt så mycket denna vecka, bara jobbat och solat och tränat med Massi. På torsdag, fredag och lördag så är det Luleå hamn festival vilket ska bli kul, så man får se vad som händer, Julia kommer upp också så det blir väll att hitta på något skoj med henne. Men nu ska man upp tidigt imorgon och städa som är så himla kul, haha not.


Längesen

Hej har inte bloggat på ett tag men nu är allt bra igen. Ni får lite bilder på det som har hänt de senaste dagarna :)