.

Hej är hemma nu och man får se vad som händer i kväll troligen bara filmkväll med tjejerna men vi får se.


Life is't that easy

Hej är nu i skolan och ska snart ha filosofi och sen har vi lunch slutar runt 2 idag sen ska man hem och se film och chilla sen blir det att fara ut och springa med Matilda.


Skola

Hej står just nu och väntar på bussen jag går till klockan tre idag vilket suger men men. Senare ikväll så ska jag och Massi fara ut och springa sen får vi se vad som händer.


.


Dåligt väder

Hej det är jätte dåligt väder ute idag så jag tror jag tar bussen till skolan för en gångs skull denna vecka. Idag blir det shopping eftersom jag har fått min lön vilket jag är riktigt nöjd med. Men nu blir det att hoppa i duschen och börja fixa mig.


I want somthing more in life


Skola

Nu har snart den första veckan gått i skolan och det känns sådär faktiskt, men det blir nog bättre när man kommer in i schemat och rutinerna. Men nu väntar sängen efter en löp runda med Matilda.


Sommaren är slut

Och nu börjar verkligheten igen och komma tillbaka till rutiner och skola. Men sommarlovet har varit väldigt upp och ner men det bästa på länge. Kommer sakna sommaren så sjukt mycket.


Stan

Hej kom nyss hem från stan och nu ligger jag hos Massi och ser film med Elin men ska dra om ett tag och dra till stallet.


Stan

Hej idag ska jag på stan om alla kan vakna någon gång. Men ska köpa några saker och sen ska jag boka klippnings tid och så :)


Why is everything so hard


Sova

Hej ska snart gå och sova efter att ha myst med tjejerna hela kvällen medans Matilda har suttit barnvakt. Det är så sjukt kallt ute så man håller på att dö av kyla men det löser väll sig för snart är det höst... Ååh saknar sommaren redan.


Livet suger ibland

Hej kom nyss hem, men vill vara ut igen och hitta på något men det får väll bli imorgon eller nå.


Fredag

Hej idag ska jag bara vara hemma och sova sen ikväll blir det film kväll och bara ta det lugnt :)


Lite närmare


Don't judge me

Idag har jag varit på stan och chillat och inte gjort så mycket. Just nu sitter jag hemma i värmen och får se vad som händer ikväll.


Don't fear the past

Hej i förrgår så for vi till sanatoriet i Boden vilket var roligt men ändå läskigt så kom hem typ halv 5 på morgonen. Sen igår så gjorde vi inget speciellt åkte bil och chillade sen for vi till ormberget och gjorde upp en eld och sen for vi inprincip hem.


Sjuk

Hej idag har jag varit sjuk men drog ändå ut nu ikväll, just nu är vi på ormberget och chillar så får vi se vad som händer sen.
Sen har min kompis Emma fyllt 18 år, grattis gumman<3


Trött

Hej kom nyss hem från att ha varit på kvantum och sedan cyklat med Hanna och Elin lite vars stans och bara pratat och tagit det lugnt, vilket var riktigt roligt.
Imorgon blir det stan med Elin och sedan på kvällen så ska vi fira Emma som fyller 18 år.


You wish

Hj är ute med hunden nu, sen blir det att fara och möta Hanna och Elin så ska vi hitta på något :)


Bildbomb


Beautiful

Hej kom nyss hem från att ha åkt bil lite var stans med Linnea Emma och Matilda vilket var kul. Gjorde inget speciellt, ska upp om typ 4 timmar och cykla iväg till jobbet..


.


A good day

Idag har jag haft jour och sen blev det stan med Hanna emma Matilda och sen kom Elin. Vi åt på waldorf och sen gick vi på lite affärer men hittade inget. Sen så kom Erik och hämtade oss och vi åkte till storheten sen hem. Sen får vi se vad som händer ikväll.


Stalljour

Nu ska man iväg på stalljour


Filmkväll?

Är hos Massi nu med Hanna och vi får se vad vi hittar på.